Un vaixell de pescadors troba el cadàver d'un bus aficionat a Cullera enganxat en una xarxa

Guardar

buzo_cullera
buzo_cullera

Un vaixell pesquer ha trobat aquest divendres a Cullera  el cos sense vida d'un bus aficionat del voltant de 50 anys enganxat en una xarxa, després que els seus familiars hagen denunciat la seua desaparició després de perdre-li la pista aquest passat dijous, segons han informat fonts de la Guàrdia Civil a Europa Press.

L'home, de vacances al costat de la seua família en la localitat, va cridar per última vegada a la seua dona al voltant de les 17.30 hores de la passada jornada, per a dir-li que prompte tornaria després d'haver partit amb el vaixell.

Al no saber res d'ell durant tota la nit, el seu germà i el seu fill han interposat la denúncia de la seua desaparició a primera hora d'aquest divendres en la comissaria de Cullera.

Poc després, cap a les nou del matí, pescadors a bord d'un vaixell han trobat el cadàver enganxat en una xarxa. La Guàrdia Civil ha donat l'avís a la família en identificar-ho, després del que ha derivat el cos al mèdic forense.

Pel que sembla, la defunció no s'ha degut a causes naturals, sinó a algun tipus de contratemps que hauria patit en l'aigua, segons les mateixes fonts. L'home era de nacionalitat espanyola, estava prejubilat i practicava busseig habitualment.

Destacats