Un nou cas eleva a quatre les persones sota investigació per possible listeriosis en la Comunitat

Guardar

Carne Mechada libre
Carne Mechada libre

La comunicació d'un nou cas en la vesprada d'aquest dijous a la província de València eleva a quatre el nombre total de persones que, en aquests moments, estan en investigació davant la possibilitat que puguen patir listeriosis.

Tres d'ells es troben a la província de València i un a Alacant, segons l'últim part actualitzat oferit per la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública.

A més, la consellera del ram ha explicat prèviament que l'únic pacient que estava hospitalitzat en la Comunitat Valenciana ha rebut l'alta i se li realitzarà una altra analítica específica, que serà remesa al Centre Nacional de Microbiologia. Fins que no estiguen els resultats, no es pot descartar com a cas en investigació.

Aquest mateix dijous s'han descartat dos dels casos que estaven en investigació en donar negatiu els resultats de les proves. Un d'ells és la dona embarassada que estava pendent de resultats.

Es tracta de persones que van comunicar en els seus centres de salut que havien consumit carn 'mechada' a Andalusia sense conéixer l'origen i la marca del producte.

Destacats