Un home és detingut a València per denunciar el robatori del seu cotxe mentre el tenia en un taller per a cobrar indemnització

Guardar

policia nacional
policia nacional

Agents de la Policia Nacional han detingut en un municipi de València a un home de 28 anys com a presumpte autor d'un delicte de simulació de delicte i un altre de temptativa d'estafa després de denunciar el robatori del seu vehicle i donar part a l'assegurança per a cobrar la indemnització corresponent, quan, pel que sembla, havia deixat el cotxe en un taller.

Les investigacions s'han iniciat arran d'una inspecció realitzada dimarts passat en un taller mecànic d'una localitat valenciana, en la qual es va localitzar un vehicle que estava denunciat com a robat el dia 11 de gener, segons ha informat la Policia Nacional en un comunicat.

Els agents han esbrinat que l'amo del taller tenia el vehicle des de feia diverses setmanes per a arreglar-lo, sense que l'amo del mateix li donara el vistiplau a les reparacions, en assegurar que no tenia els diners suficients per al pagament.

Els policies han descobert que l'amo del vehicle, després de denunciar la sostracció, va donar part a l'assegurança per a cobrar la indemnització corresponent. També havia realitzat diferents gestions amb l'asseguradora, fins al dia anterior a la localització del cotxe en el taller.

Després de comprovar que durant tot el temps que va intentar cobrar la indemnització de l'assegurança, el sospitós va estar en contacte amb l'amo del taller per a dur a terme les reparacions al vehicle, els policies el van detenir com a presumpte autor dels delictes de simulació de delicte i temptativa d'estafa. L'arrestat, amb antecedents policials, ha passat a disposició judicial.

Destacats