Tres ancianes ferides a Alaquàs després de ser atropellades

Les tres dones van ser traslladades a l'Hospital General Universitari de València

Guardar

Fotografia d'arxiu d'ambulància de Suport Vital Bàsic
Fotografia d'arxiu d'ambulància de Suport Vital Bàsic

Tres dones, amb edats compreses entre els 70 i 72 anys, han resultat ferides després de ser atropellades per un vehicle en la localitat valenciana d'Alaquàs, segons ha informat el Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències (CICU).

L'incident va ocórrer aquest dimecres a la vesprada, al voltant de les 17.00 hores, en la carretera CV-410, a Alaquàs, segons han confirmat les autoritats.

En resposta a l'emergència, dues unitats de Suport Vital Bàsic (SVB) van ser desplaçades a la ubicació de l'incident. Els serveis sanitaris d'aquestes unitats van brindar assistència a les tres dones afectades, dues d'elles de 72 anys i una de 70. Les víctimes presentaven diverses contusions com a resultat de l'atropellament.

Posteriorment, les tres dones van ser traslladades a l'Hospital General Universitari de València per a rebre atenció mèdica addicional.

En aquest moment, no s'ha proporcionat informació addicional sobre la gravetat de les lesions ni sobre l'estat actual de les víctimes. Les autoritats locals i la policia estan duent a terme una investigació per a esclarir les circumstàncies exactes de l'accident.

Destacats