Traslladat a l' hospital un dels tripulants amb covid dels dos vaixells retinguts en el Port de València

Guardar

PortdeValència
PortdeValència

Un dels tripulants contagiats de covid d'un dels dos vaixells retinguts en el Port de València ha sigut traslladat a un hospital privat de la ciutat per a ser atés, segons ha confirmat la secretària autonòmica de Salut Pública i del Sistema Sanitari Públic, Isaura Navarro. De moment, no se sap encara el cep que origina el contagi del tripulant, ja que la seqüenciació no ha acabat.

Segons es va donar a conéixer la setmana passada, un total de 13 tripulants va donar positiu per covid-19 en els dos vaixells portacontenidors confinats en el Port. D'ells, set es troben en el vaixell 'Skiathos I', de la naviliera Marfret, i altres sis en el 'Maersk UTAH', de la companyia Maersk.

Els positius estan guardant confinament dins de les seues cabines. De moment, un ha requerit hospitalització, encara que no s'ha precisat en quin vaixell es trobava l'afectat.

Els vaixells procedien d'Algesires i de Barcelona i van atracar l'1 de maig en els Molls de Creuers 2 i 3, situats tots dos a l'interior de l'Ampliació Nord del Port de València. El recinte va oferir atracar a tots dos vaixells en aigües segures interiors i apartades de l'activitat comercial, una proposta que va ser acceptada per Sanitat Exterior i per les mateixes navilieres per a poder atendre amb major facilitat a les persones infectades.

Destacats