Tràgic accident a Oliva: Un octogenari mor i una dona resulta ferida en una col·lisió

Les circumstàncies exactes que van portar a la col·lisió entre el cotxe i la furgoneta encara estan sent investigades

Guardar

Punt quilomètric 6 de la CV-678 al seu pas per Oliva, lloc de l'accident
Punt quilomètric 6 de la CV-678 al seu pas per Oliva, lloc de l'accident

Un lamentable accident ha tingut lloc en la carretera CV-678, en el terme municipal d'Oliva, a la comarca de la Safor, deixant com a resultat la mort d'un home de 83 anys i una dona de 45 anys ferida.

L'incident va tindre lloc al voltant de les 14.15 hores d'aquest dimecres, en el quilòmetre 6 de l'esmentada via. Segons va informar el Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències (CICU), es van mobilitzar ràpidament una unitat del Servei d'Ajuda Mèdica Urgent (SAMU), una altra de Suport Vital Bàsic (SVB) i un equip mèdic d'Atenció Primària cap al lloc de l'accident.

Tristament, l'equip mèdic del SAMU no va poder fer res per salvar la vida de l'home de 83 anys, confirmant la seua defunció en el lloc dels fets. D'altra banda, la dona implicada en l'accident va ser atesa per contusions i posteriorment traslladada a l'Hospital Marina Alta de Dénia en l'ambulància de SVB per a rebre atenció mèdica especialitzada.

Les circumstàncies exactes que van portar a la col·lisió entre el cotxe i la furgoneta encara estan sent investigades per les autoritats competents. La notícia del tràgic accident ha deixat consternada a la comunitat local, i s'espera que es realitze una investigació exhaustiva per a determinar les causes del succés.

Aquest lamentable incident és un recordatori de la importància de conduir amb precaució i respectar les normes de trànsit en tot moment, amb l'objectiu d'evitar accidents i preservar la seguretat viària. Els nostres pensaments estan amb les famílies i éssers estimats de les víctimes en aquest difícil moment.

Destacats