Tragèdia a Paterna: Un home de 63 anys mor en un accident de tractor

L'accident ha tingut lloc en el llit del Riu Túria, en el terme municipal de Paterna

Guardar

Tres sanitaris traslladen a una persona ferida en SAMU (Imatge d'arxiu)
Tres sanitaris traslladen a una persona ferida en SAMU (Imatge d'arxiu)

Un home de 63 anys ha perdut tràgicament la vida aquest dilluns al matí després de patir un accident de tractor en el llit del Riu Túria, en el terme municipal de Paterna.

El fatal incident ha tingut lloc al voltant de les 11.00 hores, quan l'home, la identitat del qual no ha sigut revelada en l'informe inicial, s'ha vist involucrat en un accident amb el seu tractor en els voltants del Riu Túria. Immediatament, s'ha mobilitzat una unitat del Servei d'Atenció Mèdica d'Urgències (SAMU) per a atendre l'emergència.

Segons informació proporcionada pel Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències (CICU), l'equip mèdic del SAMU ha arribat ràpidament al lloc de l'incident. No obstant això, malgrat els esforços dels professionals mèdics, lamentablement, només van poder confirmar la defunció de l'home de 63 anys d'edat.

La notícia ha commocionat la comunitat local de Paterna, i les autoritats estan duent a terme una investigació per a determinar les circumstàncies exactes que van portar a aquest tràgic accident.

Destacats