Tragèdia a Burjassot: l'incendi en un habitatge deixa una víctima mortal i un ferit

L'incendi ha tingut lloc al voltant de les 14.40 hores en un baix del carrer Maestro Lope de Burjassot

Guardar

incendi a Burjassot
incendi a Burjassot

Una devastadora tragèdia ha colpejat la localitat de Burjassot aquest dimecres 29 de novembre. Un incendi en un habitatge de la localitat ha tingut com a resultat la pèrdua d'una vida i ha deixat a una altra persona ferida.

L'incident ha tingut lloc al voltant de les 14.40 hores en un baix del carrer Maestro Lope. Tres dotacions de bombers de Paterna i Burjassot, juntament amb un sergent de Paterna i un oficial de guàrdia, s'han desplaçat ràpidament al lloc dels fets. En arribar, s'han trobat amb un incendi ja avançat, amb un home que havia aconseguit eixir però requeria assistència sanitària urgent.

S'ha rebut informació addicional que una altra persona encara es trobava dins de l'habitatge, la qual cosa ha portat els bombers a centrar els seus esforços en la cerca i rescat. L'interior del pis estava densament ple de fum, complicant les tasques de cerca, per a les quals s'ha utilitzat una cambra tèrmica per a orientar-se, tal com s'ha detallat des del Consorci Provincial de Bombers.

Tràgicament, les labors de rescat han revelat la presència d'una víctima mortal en un dormitori al fons de l'habitatge. Les autoritats han començat una investigació per a determinar les causes de l'incendi.

Destacats