El temporal de vent obliga a suspendre la Fira de Tots Sants de Cocentaina

Les autoritats tanquen la Fira de Tots Sants de Cocentaina davant les condicions meteorològiques adverses pronosticades per a la vesprada d'aquest dijous

Guardar

Fira de Cocentaina
Fira de Cocentaina

Les fortes ratxes de vent que afecten la Comunitat Valenciana han obligat a suspendre la Fira de Tots Sants de Cocentaina com a mesura de prevenció, davant les condicions meteorològiques adverses pronosticades per a la vesprada d'aquest dijous 2 de novembre.

El consistori ha comunicat la decisió, en coordinació amb les forces de seguretat locals, a través d'un anunci en la seua pàgina de Facebook, confirmant que la Fira romandrà tancada temporalment.

Aquesta nit es realitzarà una nova avaluació de la situació i es prendrà una decisió sobre la possible reobertura de la Fira en les pròximes hores. En paraules del govern local, "la seguretat i el benestar dels nostres ciutadans és la nostra prioritat".

En aquest sentit, les autoritats, agraeixen la comprensió i la col·laboració de la ciutadania, i insten a mantindre's informats a través dels canals oficials del consistori per a rebre actualitzacions sobre la situació.

La Fira de Tots Sants, Festa d'Interés Turístic Internacional des de 2019 i considerada Bé d'Interés Cultural Immaterial (BIC) des de 2018, celebra la seua 677a edició. Si les condicions meteorològiques millores, es podrà visitar fins al diumenge 5 de novembre.

Destacats