Tallada la Línia 4 de Metrovalencia per un atropellament

El servici es troba tallat entre les estacions de Vicent Andres Estellés i Mas del Rosari

Guardar

Tres sanitaris traslladen a una persona ferida en SAMU (Imatge d'arxiu)
Tres sanitaris traslladen a una persona ferida en SAMU (Imatge d'arxiu)

La circulació en la Línia 4 de Metrovalencia ha sigut interrompuda en el matí d'este dissabte 10 de febrer a causa d'un atropellament. El servici es troba tallat entre les estacions de Vicent Andres Estellés i Mas del Rosari.

Segons han detallat des de Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) un tramvia ha atropellat a una xica que circulava amb un patinet i s'ha saltat el semàfor en roig, estant la víctima en bon estat.

Davant este succés, els servicis d'emergència es troben en la zona treballant per a restablir la circulació al més prompte possible. S'espera que, una vegada concloguen les labors pertinents, es puga reprendre el servici en la Línia 4 per a minimitzar les molèsties als usuaris.

Este tipus d'incidents, encara que poc freqüents, poden generar importants retards i afectar la mobilitat dels passatgers que utilitzen el transport públic a la ciutat. Per això, les autoritats competents i els servicis de transport estan dedicant tots els esforços necessaris per a resoldre la situació de manera àgil i segura.

Es recomana als usuaris de Metrovalencia que planegen els seus desplaçaments considerant esta interrupció temporal en la Línia 4 i que estiguen atents a les actualitzacions proporcionades per l'empresa a través dels seus canals oficials.

Arxivat a:

Destacats