Tallada la CV-712 per la proximitat de l'incendi de la Vall d'Ebo

Guardar

Incendio de la Vall d'Ebo
Incendio de la Vall d'Ebo

L'incendi forestal declarat en la nit del dissabte a la Vall d'Ebo (Alacant) ha obligat primera hora d'aquest dimarts a tallar la carretera CV-712, que uneix aquest municipi amb el de Pego, per la proximitat de les flames.

En els tres dies que porta actiu aquest foc, provocat per un llamp, s'han calcinat un total de 9.515 hectàrees en un perímetre afectat que supera els 65 quilòmetres, segons les dades aproximades difoses aquest dimarts pel Consorci Provincial de Bombers d'Alacant.

Després d'una nit en la qual han treballat al voltant de 300 efectius en l'extinció, durant el matí d'aquest dimarts s'incorporaren gradualment 26 mitjans aeris de la Generalitat, la Diputació d'Alacant, el Govern i els cossos de bombers de Castella-la Manxa i Múrcia, detalla el 1·1·2.

Durant la nit del dilluns han treballat en la zona fins a 300 persones: 28 dotacions del Consorci Provincial de Bombers d'Alacant, nou dels forestals de la Generalitat, quatre brigades del Govern i efectius de la Unitat Militar d'Emergències (UME).

De moment, l'incendi de la Vall d'Ebo ha calcinat almenys 9.500 hectàrees i ha obligat a desallotjar més de 1.200 persones en l'entorn i altres comarques, com les poblacions de Tollos, Beniaia, Fageca i Famorca aquest dilluns a la vesprada.

Arxivat a:

Destacats