Sis persones ferides en l'incendi d'un habitatge a Quart de Poblet

Entre les persones ferides per l'incendi a Quart de Poblet es troben dos menors

Guardar

Una operaria d'una ambulància SAMU
Una operaria d'una ambulància SAMU

Un incendi en un habitatge a Quart de Poblet ha deixat a sis persones ferides, de les quals dues són menors de 10 i 13 anys. L'incendi es produïa en la matinada del dijous al divendres, prop de les 1.20 hores en aquesta localitat valenciana. Segons ha informat el Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències (CICU) i el Consorci Provincial de Bombers, l'habitatge on s'ha produït aquest incident està situada al carrer Borriana de Quart de Poblet.

Fins al lloc dels fets s'han desplaçat fins a tres dotacions de bombers de Paterna, Torrent, el sergent de Torrent i un oficial, a més de dues unitats del SAMU i tres de SVB. I és que l'equip sanitari que s'ha mobilitzat fins a Quart de Poblet ha hagut d'atendre sis persones per intoxicació de fum. Cinc de les persones ateses vivien a l'habitatge en el qual s'ha produït l'incendi, mentre que la sisena persona atesa és un agent de la Policia Local de Quart de Poblet.

Com informen, les dues dones, de 46 i 67 anys, van haver de ser traslladades a l'hospital de Manises en una de les ambulàncies. Per part seua, l'home de 47 anys i el Policia Local, de 45 anys van ser traslladats a l'Hospital General de València. Les altres dues menors afectades van haver de practicar-les maniobres d'estabilització.

D'aquesta manera, les dues menors van ser evacuades a l'Hospital La Fe de València en les ambulàncies del SAMU. Com detallen, la menor de 13 anys, a més de la intoxicació de fum, va ser traslladada a l'hospital amb parada respiratòria recuperada.

Finalment, els bombers van rescatar també, amb vida, a un gos que es trobava en l'habitatge en el moment en el qual es va produir l'incendi.

Pots seguir tota la informació d'actualitat a través de la nostra web o a través de les xarxes socials de València Extra.

Arxivat a:

Destacats