Salven a deu cadells abandonats en una zona de difícil accés de Xàtiva

El Consorci Provincial de Bombers ha rescatat a deu cadells de gos en una zona rural de Xàtiva

Guardar

Rescaten a deu cadells de gos d'una zona rural a Xàtiva
Rescaten a deu cadells de gos d'una zona rural a Xàtiva

Un admirable acte de rescat ha tingut lloc en el terme municipal de Xàtiva, a la comarca de la Costera, on un grup de voluntaris s'ha unit per a rescatar a deu cadells de gos que es trobaven en una zona de difícil accés en una zona rural pròxima a la CV-620.

La labor de rescat ha sigut duta a terme pels voluntaris, els qui s'han endinsat en el terreny de complicat accés per a arribar fins als xicotets canins. El Consorci Provincial de Bombers de València, juntament amb la col·laboració de la Policia Local, també ha participat en l'operació per a garantir la seguretat i el benestar dels cadells.

Una vegada rescatats, els voluntaris i els efectius dels bombers i la Policia Local s'han assegurat de brindar-los als cadells l'atenció necessària. En primer lloc, els han hidratats per a garantir que estigueren bé i recuperaren forces després d'aquesta complicada experiència.

Aquest emotiu acte de solidaritat i valentia per part dels voluntaris ha demostrat una vegada més la importància de la col·laboració i la cura cap als animals. Els cadells, que ara estan fora de perill gràcies a la ràpida acció dels rescatistes, tenen l'oportunitat de tindre una vida plena i feliç.

Destacats