Les retencions de vehicles en la V-30 dificulten la circulació en les entrades i eixides de València

L'A-7 també ha sigut un dels punts més complicats del tràfic des de primeres hores d'aquest matí amb deu quilòmetres de cues

Guardar

Embossos a la V-30
Embossos a la V-30

Dimarts 7 de març i les entrades i eixides de la ciutat de València comencen una jornada més marcada per les cues kilómetricas de vehicles. La Direcció general de trànsit (DGT) ha registrat hui més de 20 quilòmetres d'embossos en els accessos i les eixides de la ciutat. Encara que aquests embossos no han sigut causats per un accident de trànsit, sinó per l'alta concentració de vehicles en hora punta.

La V-30 és un punt habitual en el qual diàriament es produeixen acumulacions de vehicles i hui no ha sigut una excepció. S'han registrat més de tres quilòmetres de retencions en aqueixa via des de primeres hores d'aquest matí i encara ara segueixen els embossos i la circulació de vehicles s'ha vist ralentir a l'altura de Xirivella i entre el barri de la Llum i Mislata.

L'A-7 també ha registrat embossos en tres punts diferents. Un d'ells a l'altura de Simetes en sentit creixent. El segon tres quilòmetres de cues a la seua paos per Creu de Gràcia per a eixir de València i un altre embós més a l'altura de Loriguilla. Altres dos quilòmetres de retencions han dificultat la circulació de vehicles en la CV-365 al seu per per Paterna.

En la Pista d'Ademús el pas de vehicles també ha sigut complicat aquest matí, ja que s'han format dos quilòmetres de cues entre Creu de Gràcia i Sant Antonio de Benagéber. I en la CV-36 la DGT ha informat de més de dos quilòmetres de retencions en Horno de Alcedo en direccióF eixida de València.

També en la CV-30 s'han acumulat els vehicles des de primera hora d'aquest matí, ja que hi ha hagut més de dos quilòmetres d'embossos entre les localitats de Quart de Poblet i Paterna.

 

 

Destacats