Rescaten a un home atrapat en la cabina del seu camió a 8 metres d'altura en l'A-3 (Mislata)

L'accident s'ha produït entorn a les 7 hores i el conductor va haver de ser rescatat pels bombers després de quedar atrapat en la cabina del camió a huit metres d'altura

Guardar

Rescatan a un hombre atrapado en la cabina de su camión a 8 metros de altura en la A-3 (Mislata)
Rescatan a un hombre atrapado en la cabina de su camión a 8 metros de altura en la A-3 (Mislata)

Un camió ha quedat atrapat sota un pont en l'A-3 al seu pas per la localitat valenciana de Mislata (l'Horta Sud). El succés ha ocorregut durant les primeres hores del matí de hui dimecres 15 d'octubre. Entorn a les 7 hores, els bombers han rebut un avís d'un accident de trànsit en l'A-3 en el qual estava implicat un camió.

Així, els efectius del Consorci Provincial de Bombers de València han hagut de rescatar al conductor del camió que havia quedat atrapat en la cabina d'aquest i es trobava a huit metres d'altura del sòl. Una altura que ha dificultat als Bombers del Consorci Provincial de València les tasques per a rescatar al conductor del vehicle pesat.

Imatge del camió atrapat baix un pont en l'A-3 a Mislata
Imatge del camió atrapat baix un pont en l'A-3 a Mislata

Finalment, l'home que estava atrapat en la cabina del camió ha pogut ser rescatat per les dotacions de bombers que s'havien desplaçat fins al lloc dels fets. Els bombers ho han extret amb el vehicle d'altura i li han immobilitzat el coll per a evitar lesions. Una vegada en terra, l'home ha sigut atés pels serveis sanitaris.

En el rescat han participat tres dotacions de bombers de Paterna i Torrent, un sergent de Paterna, un oficial i el cap de sector. A més, l'operatiu de rescat també ha comptat amb la participació de la Guàrdia Civil.

Destacats