Rescaten a dues persones en una casa de Cullera d'un aparatós incendi

Des del Consorci Provincial de Bombers de València apunten que el foc "va generar molt fum"

Guardar

Un bomber del Consorci Provincial de València a l'incendi d'un habitatge a Cullera
Un bomber del Consorci Provincial de València a l'incendi d'un habitatge a Cullera

Al voltant de les 01.00 hores de la matinada de hui, els efectius del Consorci Provincial de Bombers de València han hagut d'intervindre en l'incendi d'un habitatge en la localitat valenciana de Cullera. Les flames, que s'han originat en una casa situada al carrer Verge dels Desemparats, han generat "molt de fum", encara que s'ha pogut rescatar a les dues persones que hi havia a l'interior sense majors problemes.

Pel que sembla, segons detallen fonts dels bombers a aquest diari, el foc afectava la cuina en la planta baixa, des d'on provenia una gran quantitat de fum. Davant això, els bombers han actuat ràpidament per a rescatar a dues persones: una dona d'uns 90 anys d'edat que estava en el dormitori en la mateixa planta on es va originar l'incendi i el seu fill, que es va refugiar a la terrassa de la primera planta.

En primer lloc, els bombers van procedir al rescat de la dona d'avançada edat, i tot seguit es va extingir l'incendi i es va ventilar l'habitatge per a poder rescatar a l'home atrapat a la terrassa. Finalment, les dues persones es trobaven en bon estat.

Al llarg d'aquesta actuació, han intervingut bombers del parc de Cullera i sergent de Gandia.

 

 

Destacats