Rescatades quatre persones en l'incendi d'un habitatge a Oliva

Tres de les víctimes es trobaven tancades a una habitació per a protegir-se del dens fum

Guardar

Incendi en un habitatge d'Oliva
Incendi en un habitatge d'Oliva

Quatre persones han sigut rescatades i posteriorment ateses per serveis mèdics a causa d'un incendi que ha tingut lloc aquest dijous 24 d'agost en un habitatge de la localitat d'Oliva, a la comarca de la Safor, segons han detallat des del Consorci Provincial de Bombers.

L'incident ha sigut notificat a les 14.35 hores, i el foc ha afectat un habitatge situat en el segon pis d'un edifici de quatre plantes. Fins al lloc de succés s'han mobilitzat dues unitats de bombers de Gandia amb un sergent al comandament, i una unitat d'Oliva.

Inicialment, els bombers han dut a terme l'evacuació d'una persona que es trobava a l'interior de l'habitatge incendiat. Aquesta persona, que ha inhalat fum durant l'incident, ha sigut atesa per personal sanitari.

Més tard, el Consorci Provincial de Bombers ha informat que hi havia tres persones addicionals atrapades en una habitació en la qual es trobaven per a protegir-se del fum. Aquestes persones han sigut rescatades pels bombers i també han rebut atenció mèdica.

Destacats