Rescatades 11 persones, entre elles un bebé i dos menors de 12 i 17 anys, en un incendi

Guardar

Dispositivo bomberos ambulancia incendio
Dispositivo bomberos ambulancia incendio

Els Bombers han rescatat a 11 persones --entre elles un bebé de dos mesos i altres dos menors de 12 i 17 anys-- i a un gos en un incendi que s'ha registrat en la matinada d'aquest divendres en un edifici situat en el número 182 de l'avinguda del Port de València. En l'actuació també han intervingut dotacions de la Policia Local, Nacional i serveis sanitaris.

L'incendi es va originar anit al voltant de les 03.30 hores i les primeres dotacions de Bombers de València que van arribar al lloc van trobar a diverses persones demanant auxili des de la façana per la qual van aconseguir evacuar a huit persones, i a les altres tres i a un gos els van rescatar des de l'interior de l'edifici.

Per part seua, la Policia Local va tallar el trànsit en l'avinguda del Port i va acompanyar a les ambulàncies que van atendre els ferits fins als hospitals La Fe i Clínic, mentre que Bombers va desallotjar la finca i va informar del seu estat als agents de policia desplaçats al lloc del succés.

Des del Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències (CICU) s'ha concretat que fins al lloc dels fets van acudir tres unitats de Servei d'Ajuda Mèdica Urgent (SAMU), dos de Suport Vital Bàsic (SVB) i dos de Transport no assistit (TNA).

Una unitat de SAMU va traslladar a una jove de 17 anys a l'Hospital La Fe i el seu pronòstic és reservat, mentre que una altra unitat va portar al mateix centre sanitari a un home de 26 anys a l'Hospital La Fe. A més, un xiquet de 12 anys va ser remés pel SVB a l'Hospital Clínic amb pronòstic reservat i va ser atés per inhalació de fum un bebé de dos mesos que va ser traslladat a la Fe per mitjans propis.

"S'HAN EVITAT DANYS MAJORS"

El regidor de Protecció Ciutadana de l'Ajuntament de València, Aarón Cano, ha destacat el treball realitzat pels efectius de Bombers i Policia, una labor "que ha evitat danys majors".

"Afortunadament, no hem de lamentar cap víctima mortal", ha manifestat, i ha informat que totes les persones afectades han pogut ser evacuades".

El responsable de l'àrea de Seguretat ha explicat que les causes de l'incendi es continuen investigant per a determinar "amb precisió" quin ha sigut l'origen.

Destacats