Rep l'alta un dels joves ingressats per l'ensulsiada en el Medusa i continuen hospitalitzats altres quatre

Guardar

Hospital Clínic de València
Hospital Clínic de València

Un dels joves hospitalitzats per l'ensulsiada registrada en la nit del divendres al dissabte en el Medusa Festival de Cullera (València) ha rebut l'alta de l'Hospital Clínic, segons han informat fonts de la Conselleria de Sanitat.

Per tant, continuen ingressades en hospitals de València i Alacant altres quatre persones: a Sagunt, Sant Joan d'Alacant, Clínic i La Ribera. Els cinc joves que van quedar hospitalitzats després de l'ensulsiada presentaven fractures.

A conseqüència del succés, un jove de 22 anys va morir i 40 persones més van precisar d'assistència, huit d'elles pel CICU en el lloc i 32 traslladades a hospitals bé en ambulància o en transports privats.

D'aquestes, cinc van quedar hospitalitzades en presentar fractures, però un ja ha rebut l'alta. La ferida de major gravetat és una jove de 19 anys que presenta fractura en la columna vertebral i que es troba a l'Hospital La Ribera, a Alzira.

Els fets van succeir passades les 4.00 hores del dissabte quan unes fortes ràfegues de vent van esfondrar part de l'escenari principal del Medusa i de l'entrada, la qual cosa va obligar a desallotjar a tots els assistents.

Destacats