A la recerca d'un home que va robar a la casa d'una dona d'avançada edat a Xàtiva

El lladre li va llevar el telèfon mòbil de la tauleta de nit mentre l'anciana dormia en la seua habitació

Guardar

Agent de la Policia Nacional
Agent de la Policia Nacional

Una veïna d'avançada edat de Xàtiva ha comptat a la Policia Nacional que diumenge passat un intrús va entrar a la seua casa amb la finalitat de robar-li.

Els fets van ocórrer el diumenge a les set del matí en l'antic edifici d'habitatges al voltant de l'església de Sant Francesc, quan uns estranys moviments van alertar a la dona que alguna cosa anava malament. L'anciana va descobrir a un desconegut rebuscant en els calaixos de la còmoda del seu dormitori al costat del seu telèfon mòbil. La dona, espantada, va preguntar a l'home què feia a la seua casa a aqueixes hores. La resposta del lladre va ser demanar-li que mantinguera la calma, que no es preocupara i que continuara dormint.

Segons ha relatat el diari Levante-EMV, l'assaltant va agafar unes claus de l'habitatge que estaven sobre la taula del menjador i després va abandonar el pis per l'entrada principal. La víctima, després d'observar que l'assaltant va fugir, va comprovar que tot el seu domicili es trobava regirat. Per sort, a l'interior no hi havia elements de gran valor, encara que el mòbil de l'anciana va desaparéixer i, a mesura que han anat passant els dies, el recompte d'absències ha anat creixent.

Després de la trucada de la veïna, una patrulla de la Policia Nacional es va presentar en el domicili de l'anciana. Els agents van prendre les petjades i, de moment, ja s'ha pogut identificar les trepitjades d'un sol individu, encara que no es descarta que aquest puga haver tingut algun còmplice. També s'estan revisant les càmeres de vigilància instal·lades als voltants del bloc per a intentar donar amb més pistes.

Les finestres dels immobles tenen reixes, per la qual cosa s'investiga a més com va poder accedir el lladre a la propietat. Fonts municipals no tenen constància de més robatoris semblants en la zona, encara que el succés ha creat temors entre el veïnat per la sang freda amb la qual va actuar el delinqüent, en accedir a la casa assaltada a plena llum del dia i amb la seua inquilina a l'interior.

Arxivat a:

Destacats