Quasi 20 detinguts en una organització criminal amb set plantacions de marihuana a València i Alacant

Guardar

guardia civil droga marihuana
guardia civil droga marihuana

Agents de la Guàrdia Civil de València, concretament l'Equip de Policia Judicial de l'Alfafar, han arrestat a 18 persones que, pel que sembla, formaven una organització dedicada al tràfic de drogues, amb set plantacions de marihuana trobades a la província i a Alacant.

En el marc de l'operació 'Polijuana', els guàrdies civils ha detingut a 18 persones com a presumptes autors de delictes de trànsit, defraudació de fluid elèctric i pertinença a organització criminal.

Els agents anaven investigant la possible activitat il·lícita en domicilis de localitats d'Alacant i València relacionades amb el cultiu de marihuana, ha explicat la Benemèrita en un comunicat.

En total es van practicar huit registres simultanis en domicilis d'aquestes províncies, on es van desmantellar set plantacions de marihuana i es van intervenir 17.400 euros en efectiu, 25 quilos de cabdells envasats llestos per a la seua venda, 280 dosis d'anabolitzants, huit vehicles i 19 mòbils.

Com a resultat d'aquesta intervenció, els guàrdies civils van arrestar als sospitosos. Les diligències han passat a la disposició del Jutjat de Primera Instància i Instrucció núm. 2 de Torrent.

Destacats