Processat l'expresident del València Pedro Cortés per suposats abusos a un menor

Guardar

Façana del Jutjat de Primera Instància i Instrucció 1 de Paterna
Façana del Jutjat de Primera Instància i Instrucció 1 de Paterna

El Jutjat de Primera Instància i Instrucció 1 de Paterna (València) ha dictat ordre de processament de l'expresident del València i exdelegat de la Selecció Pedro Cortés per un suposat abús sexual a un menor.

En l'acte, que es dicta una vegada finalitzada la instrucció de la causa, es donen deu dies a les parts per a demanar el sobreseïment o l'obertura de judici, segons avança L'Espanyol i han confirmat a Europa Press fonts coneixedores de la causa.

El Jutjat de Primera Instància i Instrucció 1 de Paterna (València) va obrir les diligències al novembre de 2020 arran de la denúncia d'un jugador de la pedrera del València CF contra Pedro Cortés per presumptes abús sexual.

La suposada víctima, de 16 i 17 anys, va denunciar haver patit tocaments quan Cortés li portava en el seu cotxe a l'escola del València CF. La família va acudir als tribunals i el futbolista va aportar llavors uns missatges de Whatsapp per a recolzar la seua versió.

Després de transcendir públicament la notícia, el València va emetre un comunicat sobre aquest tema en el qual assenyalava que des del moment en què va tindre coneixement, la seua "prioritat" va ser acompanyar al jugador i a la seua família per a garantir el seu benestar i atendre les seues necessitats "en moments tan difícils".

Recordava així mateix que els presumptes fets van ocórrer fora de les instal·lacions, apel·lava a respectar la presumpció d'innocència i mostrava la seua confiança en la justícia per a la resolució d'aquest assumpte.

Arxivat a:

Destacats