Precipitacions en forma de granís i aigua fan retirar-se als mitjans aeris en l'incendi de Vall d'Ebo

Guardar

Pluja a l'incendi de la Vall d'Ebo
Pluja a l'incendi de la Vall d'Ebo

Precipitacions en forma de calamarsa i aigua han fet retirar-se a mitjan vesprada d'aquest dimecres a les seues bases als mitjans aeris que intervenen en l'extinció de l'incendi de la Vall d'Ebo (Alacant), segons ha informat el 112 GVA.

La delegació territorial de l'Agència Estatal de Meteorologia (Aemet) havia advertit aquest matí de la possibilitat que es pogueren disparar tempestes disperses, no gaire organitzades, però amb potencial per a generar fenòmens severs en la zona de l'incendi.

A mitjan matí ja s'estaven desenvolupant núvols en la zona de la Serra de Bèrnia, al sud de l'incendi, i avisava que, en cas de formar-se les tempestes, el moviment probable seria cap al nord, i podrien afectar la zona del foc.

Un total de 20 mitjans aeris romanien a les 16.00 treballant en la zona de l'incendi, si bé, amb posterioritat, quatre es van desplaçar a col·laborar en les tasques d'extinció del foc declarat aquest mateix dimecres a Petrer, en la zona Solana del Cavall, i que ha obligat a desallotjar un campament en el qual es trobaven allotjades deu persones.

Arxivat a:

Destacats