Possible assassinat masclista a Sagunt: una dona és trobada morta per arma blanca

Un home ha sigut detingut i s'investiga la caiguda de la filla de 13 anys des d'un segon pis

Guardar

Una multitudinaria pelea en la plaza de Honduras de València se salda con seis detenidos
Una multitudinaria pelea en la plaza de Honduras de València se salda con seis detenidos

La Policia Nacional investiga la mort d'una dona de 34 anys, víctima d'una ferida d'arma blanca, i la caiguda de la seua filla de 13 anys des d'un segon pis a un pati interior d'una finca. Un home de 39 anys ha sigut detingut en relació amb aquests incidents, i s'està explorant la possibilitat de què es tracte d'un cas de violència de gènere, segons han confirmat fonts de la investigació.

Els fets han ocorregut en la vesprada d'aquest dimecres, desencadenant una resposta immediata per part de les autoritats. La dona, identificada com una jove de 34 anys, ha sigut trobada sense vida a causa d'una ferida d'arma blanca. Simultàniament, la seua filla, una menor de 13 anys, s'ha precipitat des d'un segon pis al pati interior de la finca.

La Policia Nacional ha iniciat una investigació exhaustiva per a esclarir les circumstàncies darrere d'aquests tràgics successos. Quant a la menor, ha sigut traslladada d'urgència a l'hospital, i la policia està avaluant si la seua caiguda va ser accidental o provocada.

Aquest incident ha commocionat la ciutat de Sagunt, deixant als veïns atònits davant la tragèdia que ha afectat aquesta família. Les autoritats estan compromeses a esclarir els detalls de l'ocorregut i determinar les circumstàncies que envolten aquest dramàtic succés.

La detenció de l'home de 39 anys apunta a la possibilitat de violència de gènere, un problema social i preocupació creixent que continua sent una prioritat per a les autoritats. La investigació continuarà per a llançar llum sobre els esdeveniments que van portar a aquesta tragèdia i per a garantir que es faça justícia en aquest cas.

Destacats