Un policia fora de servei reté a Sagunt a un home acusat de robar joies

Els fets van ocórrer al carrer Fornás de Gandia de la localitat de Sagunt

Guardar

Vehicle de la Policia Nacional
Vehicle de la Policia Nacional

Un agent de policia fora de servei ha retingut a la localitat valenciana de Sagunt a un home que estava acusat de robar joies a dues persones. Així ho ha informat Prefectura a través d'un comunicat. Després d'això, l'acusat va ser detingut per agents de la Policia Nacional que sí que estaven en servei.

Els fets van ocórrer al carrer Fornás de Gandia de Sagunt. Fins allí es van desplaçar els agents que van ser comissionats per la Sala del 091. Una vegada allí, van trobar a un home de 38 anys, d'origen algerià i amb nombrosos antecedents policials, al costat d'un altre home major que assegurava que havia sigut víctima d'un robatori.

Pel que sembla, la víctima hauria notat com algú li estirava la polsera que portava en el canell per a, després, robar-li la cadena que portava al coll. Aquest gest violent va provocar que la víctima perdera l'equilibri i caiguera a terra.

L'autor dels fets va eixir corrent mentre un altre ciutadà li perseguia per a intentar atrapar-lo. Finalment, gràcies a l'ajuda d'un policia que es trobava fora de servei van aconseguir retenir al sospitós fins que van arribar els agents de la Policia Nacional.

Al detingut se li imputa, a més, un altre delicte per robatori amb violència que, pel que sembla, hauria ocorregut una hora abans en la mateixa zona. En aquest cas, l'arrestat li hauria robat una cadena del coll a una dona emprant el mateix 'modus operandi'.

El detingut, que a més es trobava en situació irregular, ja ha passat a disposició judicial.

Destacats