Aquests són els municipis que han suspés les classes a València

Algunes localitats han optat per suspendre l'activitat de les aules a causa de les condicions meteorològiques

Guardar

Estos son los municipios que han suspendido las clases en València
Estos son los municipios que han suspendido las clases en València

La borrasca 'Ciarán' està obligant a tancar parcs, esdeveniments importants com la Fira de Cocentaina, ports, retards i cancel·lacions de transport públic i, ara, també escoles. L'Agència Estatal de Meteorologia (Aemet) manté l'alerta taronja en les zones de l'interior de la província fins a les 16 de la vesprada i es preveu que les fortes ratxes de vent es perllonguen fins el diumenge . Així mateix, l'entrada d'aquesta nova borrasca provoca que les temperatures disminuïsquen considerablement, augmentant la sensació del fred a causa de l'aire.

Ahir es van viure temperatures properes als 27ªC i hui els termòmetres marquen màximes de 20 ºC en totes les zones valencianes, podent deixar algunes precipitacions menors que no afectaran l'interior ni a la costa.

Classes suspeses

En la província de València s'han suspés les classes dels següents municipis per a hui divendres 3 de novembre: A causa de l'incendi de Montitxelvo: Les localitats d'Ador, Vilallonga, Terrateig, Palma de Gandia, Potries i La Font d'en Carròs. Pel temporal de vent s'han clausurat les aules de Torís, Godelleta, Xiva, Bunyol, Alboraig, Alcàntera del Xúquer i Macastre. A causa dels desperfectes provocats per les fortes ratxes de vent també han quedat suspeses les classes del Col·legi La Salle d'Alcoi i el CEIP Sant Luis de Bunyol.

En alguns punts de l'interior nord i sud de les províncies de València i Castelló s'esperen ratxes de fins a 100 quilòmetres per hora. A més de l'avís taronja actiu fins a la vesprada, el litoral de la Comunitat Valenciana es troba en alerta i risc important de vent, aconseguint velocitats de fins a 80 quilòmetres per hora. Segons l'Aemet, els fenòmens costaners poden provocar que es formen ones d'una altura entre els 2 i 3 metres, per la qual cosa s'insta a extremar les precaucions tal com ha recomanat Emergències, eixint de casa únicament si és necessari, en totes les zones de la Comunitat Valenciana.

 

Destacats