Moren dues persones en una explosió en una planta de biodièsel a La Rioja

Guardar

Explosió d'una planta de biodièsel en Calahorra (La Rioja)
Explosió d'una planta de biodièsel en Calahorra (La Rioja)

Dues persones han mort en una explosió en una plata de biodièsel en la localitat de Calahorra, a La Rioja, a mig camí entre Logronyo i Saragossa. Els fets han succeït al voltant de les 12 del migdia, ja que cinc minuts abans de les 13.00 la Delegació de Govern ha rebut un avís del 112 per a informar-lo de les explosions en la planta. Es desconeixen les causes que podrien haver causat l'accident.

La zona on ha tingut lloc l'accident és coneguda com 'El Recuenco' i es troba molt prop del parc temàtic de la naturalesa 'Terra Rapaç'. De fet, també molt prop d'aquest punt es trobaven d'excursió 250 xiquets, que es troben bé i que estan sent evacuats en aquests moments amb autobusos, tal com ha declarat la Delegació de Govern.

Res més conéixer l'incident s'han enviat totes les patrulles disponibles per a sufocar les flames, atendre els possibles ferits i evacuar als treballadors de la planta de biodièsel. Fins allí s'han desplaçat recursos del SERIS, bombers del CEIS-Rioja i de Logronyo, Policia Local de Calahorra i Guàrdia Civil, segons han informat fonts del govern de La Rioja. La planta, a aquestes hores, està totalment evacuada.

Arxivat a:

Destacats