Mor un motorista de 75 anys després de xocar contra un vehicle a Bunyol

El succés ha ocorregut entorn a les 12.30 hores de hui dissabte en la carretera que va cap a la localitat valenciana d'Alboraig

Guardar

Muere un motorista de 75 años tras chocar contra un vehículo en Buñol
Muere un motorista de 75 años tras chocar contra un vehículo en Buñol

Un motorista de 75 anys ha mort hui dissabte 14 d'octubre en un accident de trànsit en el terme municipal de Bunyol. La defunció s'ha produït després que la motocicleta col·lisionara amb un vehicle en una carretera al seu pas per aquest municipi de la comarca de la Foia de Bunyol. Així, el succés i la defunció de l'home que conduïa la motocicleta implicada en l'accident ha sigut confirmada pel Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències (CICU).

Els fets han ocorregut en el matí d'aquest dissabte, sobre les 12.30 hores, en la carretera que uneix els municipis de Bunyol i Alborache, quan una motocicleta ha xocat amb un cotxe per causes que encara estan sent investigades.

Fins al lloc dels fets, s'ha mobilitzat una unitat del SAMU, l'equip mèdic de la qual ha realitzat maniobres de reanimació cardiopulmonar avançada i altres tècniques d'estabilització al motorista de 75 anys d'edat. No obstant això, les labors de reanimació no han fet efecte i els serveis sanitaris han confirmat la seua defunció.

Destacats