Mor una dona de 91 anys en l'incendi d'una casa en Àngel Guimerà

Guardar

Imatge d'arxiu d'una SAMU
Imatge d'arxiu d'una SAMU

Aquest diumenge, una dona de 91 anys ha mort en l'incendi d'una casa situada al carrer Àngel Guimerà de la ciutat de València, tal com han confirmat fonts policials a Europa Press.

En concret, l'incendi s'ha desencadenat a l'interior d'un habitatge situat al carrer Àngel Guimerà al pati número 8. Fins allí han sigut mobilitzats diversos efectius de bombers i una unitat SAMU per a atendre possibles ferits.

A la seua arribada, els bombers han evacuat l'edifici per a protegir les veïnes i veïns. Ha sigut durant les tasques d'extinció quan han trobat a una dona d'avançada edat ja morta a l'interior de l'immoble, pel que sembla a conseqüència de l'incendi.

Quan s'ha aconseguit extingir el foc i s'ha ventilat l'habitatge afectat, els bombers han acompanyat a les persones propietàries dels habitatges a revisar l'estat en el qual es trobaven els seus domicilis.

En concret, el fum ha afectat els habitatges de les plantes superiors al domicili en el qual s'ha originat l'incendi. En aquest moment, la Policia Nacional ha obert diligències per a esclarir quins han sigut tant les causes de l'incendi com les de la defunció d'aquesta dona de 91 anys.

Arxivat a:

Destacats