La Policia Nacional deté una dona a Russafa després de propinar-li diverses bufetades a la seua mare

Pel que sembla, la víctima li va indicar que no havia d'eixir de casa després de donar positiu en COVID

Guardar

Furgó de la Policia Nacional
Furgó de la Policia Nacional

Agents de la Policia Nacional han detingut a València a una jove de 19 anys, com a presumpta autora d'un delicte de maltractaments en l'àmbit familiar, després de pel que sembla agredir a la seua mare després que aquesta li indicara que no podia eixir de casa després de donar positiu en COVID i que havia de complir les mesures sanitàries d'autoaïllament.

Els fets van ocórrer en el districte valencià de Ruzafa, on pel que sembla una menor d'11 anys va alertar al 091 manifestant que la seua germana major estava agredint a la seua mare.

Ràpidament, els agents es van dirigir a l'habitatge i van localitzar a una dona que els va relatar que la seua filla major li hauria propinat diverses galtades en la cara i li hauria agarrat del coll, després que aquesta li indicara que no podia eixir de casa després de conéixer que era positiu en Covid. Pel que sembla, la filla s'hauria realitzat un test d'antígens el dia anterior que li hauria confirmat la malaltia, per la qual cosa a més es trobava de baixa laboral.

Els agents van esbrinar que moments previs a l'agressió, es va iniciar una discussió entre ambdues, ja que pel que sembla la filla volia eixir de l'habitatge per a dirigir-se a una altra ciutat en un vehicle compartit amb altres persones.

Després de realitzar les indagacions policials, els agents han detingut a la dona com a presumpta autora d'un delicte de maltractaments en l'àmbit familiar.

 

 

Destacats