La Policia Local de Llíria deté a quatre persones per robatori de cablejat elèctric

La investigació policial tractarà d'esclarir si els detinguts també han sigut autors d'altres sostraccions de cable produïdes en els últims mesos en el municipi

Guardar

Cablejat confiscat per la Policia Local de Llíria
Cablejat confiscat per la Policia Local de Llíria

La Policia Local de Llíria va detindre, divendres passat a la vesprada, a quatre persones com a presumptes autores del robatori de cable de l'enllumenat públic en el polígon de Montecollado.

Al migdia, es va rebre un avís de la presència d'un vehicle sospitós en aquest sector industrial del municipi i que els seus ocupants podrien estar realitzant un fet delictiu. Fins al lloc es van desplaçar ràpidament diverses patrulles policials, però el cotxe ja havia fugit del polígon.

En revisar les càmeres de seguretat de la zona, es va aconseguir identificar la matrícula del vehicle i es va muntar un dispositiu especial, en col·laboració amb la Guàrdia Civil, per a tractar de localitzar-ho. En un d'aquests controls, agents de la Policia Local van donar l'alt al cotxe sospitós i van procedir a detindre als seus ocupants, als quals se'ls va confiscar en el maleter diversos metres de cablejat elèctric.

Els detinguts van ser posats a la disposició de la Guàrdia Civil. Ara, la investigació policial tractarà d'esclarir si aquestes persones també han sigut partícips d'altres robatoris de cable d'enllumenat públic que s'han produït en la localitat en els últims mesos i que han afectat diverses zones com les pujades a Santa Bàrbara i San Miguel, vials del nou institut, carrer Censals, polígon de Carrasses o l'entrada a Llíria des de Benissanó.

Arxivat a:

Destacats