La Policia deté als autors de sis robatoris en interior de vehicles a Paterna

Van ser sorpresos de matinada i els agents van recuperar diversos efectes dels robatoris

Guardar

robos_paterna
robos_paterna

Agents de la Policia Nacional a Paterna han imputat sis robatoris en interior de vehicle a un home i una dona de, 42 i 39 anys, d'origen espanyol. Els ara arrestats van ser sorpresos per una patrulla de Policia local de Paterna després de robar a l'interior d'un vehicle. Els agents després de realitzar un registre domiciliari, van localitzar múltiples efectes de procedència il·lícita. Els detinguts, amb antecedents policials, han passat a disposició judicial.

Les recerques es van iniciar este mes de gener quan es van detectar una sèrie de robatoris en interior de vehicle en el nucli urbà de la localitat i sempre en horari nocturn, per la qual cosa es va establir un dispositiu especial de prevenció de delictes de robatoris en interior de vehicle en coordinació amb la Policia Local. A més es va crear certa alarma social després de difondre's estos fets per xarxes socials.

Com a conseqüència d'este dispositiu la matinada del dijous al voltant de la 01:20 una patrulla de Policia Local de Paterna, va sorprendre un home i una dona al costat d'un vehicle amb la finestreta posterior trencada, que en notar de la presència policial van tirar al sòl un radi-cd i una bandolera fugint precipitadament del lloc, sent interceptats a escassos metres, personant-se immediatament una patrulla de Policia Nacional.

Els agents en l'escorcoll de seguretat dels sospitosos van descobrir que en les dues motxilles que portaven hi havia nombroses eines habitualment utilitzades per a forçar portes, finestres així com guants, a més un dels sospitosos portava un parell de guants posats. El radi-cd que van llançar al sòl en detectar als policies pertanyia al vehicle on van ser sorpresos.

Finalment, els agents després dels esbrinaments corresponents els van detenir com a presumptes autors d'un robatori en interior de vehicle així com que eren els presumptes autors d'altres cinc robatoris en interior de vehicles comesos dies abans.

Els agents després de realitzar un registre domiciliari van localitzar efectes de procedència il·lícita, com a radi-cds, un navegador, un ordinador portàtil, un gat hidràulic per a vehicles, dos routers, entre altres efectes, tots ells estan sent analitzats per a poder ser lliurats als seus legítims propietaris.

Destacats