La Guàrdia Civil sorprén a un home a Llíria amb més de 200 plantes de marihuana en el seu xalet

Aquesta persona de 28 anys d'edat ha sigut detinguda pels agents

Guardar

Agent de la Guàrdia Civil
Agent de la Guàrdia Civil

Tal com informa la Guàrdia Civil, uns agents d'aquest cos de seguretat han sorprés un home de 28 anys que, presumptament, comptava en el seu xalet a Llíria amb més de 200 plantes de marihuana, així com més de 10 quilos de cabdells secs llestos per a ser distribuïts.

La persona detinguda, de 28 anys d'edat, ha ingressat a la presó per diversos delictes. Concretament, per ordre del jutjat, aquests delictes són: delicte contra la salut pública (cultiu de droga), un altre de defraudació de fluid elèctric i un delicte de tinença il·lícita d'armes.

Els agents de la Guàrdia Civil han batejat aquesta operació com 'Kiparisas'. Tot va començar amb una patrulla de servei que es trobava en el terme municipal de Llíria. Va ser llavors quan van detectar olor de marihuana procedent d'un xalet, en el qual hi havia fins a quatre aires condicionats funcionant alhora.

Per tant, una vegada realitzades les sospites de què podria tractar-se d'un punt d'elaboració i distribució de drogues, va anar el mes d'abril quan es va procedir a actuar. Registrant la propietat, els agents van trobar tres estades amb una plantació total que superava les 200 plantes, que estaven en avançat estat de desenvolupament. També van trobar un enganxament irregular a la xarxa elèctrica general i una ballesta que posseïa el resident de l'habitatge, de manera il·legal, com a element de seguretat.

A més, els agents es van confiscar també de més de 10 quilograms de cabdells secs que estaven preparats per a la seua distribució i venda. L'home detingut per la Guàrdia Civil era de nacionalitat lituana, de 28 anys, residia en aqueix domicili i cuidava la plantació.

Les diligències van ser entregades en el Jutjat d'Instrucció i Primera Instància Número 5 de Llíria, que va decretar el seu ingrés a la presó, segons l'institut armat.

Arxivat a:

Destacats