La Guàrdia Civil reactiva la cerca del cos de Marta Calvo per la zona de Manuel

Guardar

Recerca del cos sense vida de Marta Calvo
Recerca del cos sense vida de Marta Calvo

La Guàrdia Civil ha reactivat aquest dimarts la cerca del cos sense vida de Marta Calvo per la zona de la localitat valenciana de Manuel, segons han confirmat a Europa Press fonts de la Investigació.

La cerca del cos de la jove, sobre qui el seu presumpte assassí, Jorge Ignacio P.J., va confessar haver-la esquarterat després d'una mort accidental, es va suspendre fa més de 15 dies després que els agents centraren el seu treball en un abocador il·legal pròxim a Manuel.

En concret, els agents van rastrejar la pedrera de Castelló, a uns tres quilòmetres de Manuel; així com el paratge natural de Font Amarga en Manuel, l'Ermita de Santa Ana a la Llosa de Ranes i una zona rural als voltants de la localitat de Vilanova de Castelló.

Aquest dilluns s'ha reactivat la cerca amb diversos dispositius desplegats per la zona de Manuel a l'espera de poder trobar el cos de la jove, desapareguda fa més de dos anys.

La jove va desaparéixer en Manuel, on residia el seu presumpte assassí, al novembre de 2019, després d'haver mantingut un contacte sexual amb ell. Una vegada detingut, Jorge Ignacio va declarar que la xica va morir de forma accidental en un episodi de relacions sexuals i cocaïna i posteriorment va esquarterar el cos i va distribuir les seues restes per contenidors. L'assumpte està judicializado.

Arxivat a:

Destacats