La Guàrdia Civil intervé prop de 1500 paquets de tabac en l'aeroport de València

Els paquets de tabac es trobaven ocultes a l'interior de l'equipatge d'un passatger de nacionalitat armènia

Guardar

foto-tabaco
foto-tabaco

Dins dels controls establits per la Guàrdia Civil de València per a evitar el tràfic de contraban de tabac en l'Aeroport de València, el passat 27 de gener, es va realitzar per part de la Guàrdia Civil una denúncia a una persona que intentava entrar a València a través d'un vol internacional de l'aeroport de Manises (València).

Estos fets van ocórrer quan un home, procedent de Moscu via Amsterdam, és identificat per la Guàrdia Civil de l'Aeroport de Manises (V), davant les sospites dels agents, que este poguera portar tabac de contraban. En la inspecció realitzada per la Guàrdia Civil a l'equipatge d'esta persona, es va poder observar que ocults a l'interior del mateix es trobaven un total de 1.480 paquets de tabac.

Per açò, es va procedir a estendre acta-Denúncia, a un home de 30 anys i de nacionalitat armènia, com a presumpte autor d'una infracció a la Llei de Contraban.

Esta actuació se sumisca a les ja realitzades per les diferents Unitats de la Guàrdia Civil encarregades de la vigilància aeroportuària, en els dispositius establits de forma permanent i d'eixa manera poder eradicar el tràfic de contraban de tabac en l'Aeroport de València.

Destacats