La Guàrdia Civil intervé a Xàtiva un mussol real naturalitzat valorat en 400 euros

Guardar

Agent durant la intervenció a Xàtiva un mussol real naturalitzat valorat en 400 euros
Agent durant la intervenció a Xàtiva un mussol real naturalitzat valorat en 400 euros

Agents del Seprona de la Guàrdia Civil han intervingut a Xàtiva un mussol real naturalitzat mentre estava sent transportat en un vehicle l'amo del qual no posseïa la deguda autorització per a la tinença d'animals silvestres.

La patrulla del Seprona de Vallada investiga al propietari de l'animal, un home de 50 anys, per un delicte relatiu a la protecció de la Flora, Fauna i Animals Domèstics. L'home no ha pogut acreditar la legal procedència del mussol, que està inclòs en el Llistat d'Espècies Silvestres en Règim de Protecció Especial, segons ha informat l'Institut Armat en un comunicat.

Per això, els agents han intervingut l'animal i ho han traslladat al Centre de Recuperació del Saler per a la seua examinació i confecció de l'informe d'identificació, que ha confirmat que es tractava d'un mussol real (Bubo bubo). L'animal estava valorat en 400 euros.

La Guàrdia Civil investiga al propietari del mateix, un home de nacionalitat espanyola, per un delicte relatiu a la protecció de la Flora, Fauna i Animals domèstics. Les diligències han sigut lliurades a la Fiscalia d'Àrea d'Alzira (València).

Destacats