Investiguen la desaparició d'una jove de 15 anys a la Pobla de Farnals

Guardar

Lucia, jove desapareguda a La Pobla de Farnals
Lucia, jove desapareguda a La Pobla de Farnals

La Guàrdia Civil de Massamagrell investiga la desaparició de Lucía Marín, una jove de 15 anys veïna de la localitat valenciana de la Pobla de Farnals.

Segons han confirmat a Europa Press fonts del cas, la xiqueta va desaparéixer el dilluns i, després de la denúncia dels pares, la Guàrdia Civil va obrir unes diligències. Pel que sembla, la menor ja havia desaparegut en altres ocasions del seu domicili i havia sigut víctima d'assetjament escolar, tal com consta en uns informes.

Des de la Guàrdia Civil i l'Ajuntament de Massamagrell s'ha fet una crida a la ciutadania perquè, davant qualsevol pista, informen la família o als organismes competents.

La delegada del Govern en la Comunitat Valenciana, Gloria Calero, preguntada per aquest cas, ha manifestat en declaracions als mitjans que la Guàrdia Civil està en contacte amb la família.

També ha comentat que sembla que no és la primera vegada que la xiqueta desapareix i, interpel·lada per si la desaparició pot ser de risc, ha dit: "Qualsevol desaparició pot ser de risc. De moment estan tots els agents investigant".

Destacats