S'investiga al treballador d'una residència de Silla pel presumpte robatori de joies a residents

L'investigat havia venut diversos objectes en botigues de compra i venda d'or

Guardar

Dos investigadors de la Guàrdia Civil
Dos investigadors de la Guàrdia Civil

Un dels treballadors d'una residència de Silla està sent investigat per la Guàrdia Civil de València pel presumpte robatori de joies als residents. Segons ha informat l'institut armat en un comunicat es treballa en la pista d'un dels cuidadors com a presumpte responsable de la sostracció de diverses joies als residents d'aquest centre de tercera edat.

Sota el nom d'operació "Onice", les perquisicions es van iniciar després que s'interposara una denúncia el mes de maig per part d'un dels responsables del propi centre, ja que alguns familiars de diverses persones residents havien informat de la desaparició tant de joies com de quantitats de diners, fets pels quals es van recollir diverses denúncies tant a perjudicats com a familiars.

Encara que al principi el centre va pensar que podria tractar-se de "simples extraviaments", la repetició d'aquests fets va donar com a conseqüència que es prengueren mesures per al control dels torns de tots els empleats.

Després de les primeres investigacions dutes a terme pels agents de la Guàrdia Civil, es va poder esbrinar que un dels empleats presumptament havia venut recentment diversos anells i una cadena d'or en una botiga de compra i venda d'or situada en la localitat d'Almussafes.

A més, els agents han sigut coneixedors que aquesta mateixa persona presumptament també havia venut un parell d'arracades i un anell d'or en un altre establiment, en aquest cas de la localitat Xàtiva.

Els agents han pogut recuperar dos anells d'or, que han sigut retornats als seus legítims propietaris.

Una vegada identificat el presumpte autor dels fets, ha quedat investigat en la causa. A aquest home, de 43 anys i de nacionalitat espanyola, se li imputen nou delictes de furt. Les diligències han sigut entregades en el Jutjat de Primera Instància i Instrucció Número 4 de Carlet.

Arxivat a:

Destacats