Intervenen 700 quilos d'alvocats robats a Carcaixent

Guardar

Un agent de la Guàrdia Civil en un camp agrícola
Un agent de la Guàrdia Civil en un camp agrícola

Agents de la Guàrdia Civil han intervingut més de 700 quilograms d'alvocats robats en la localitat valenciana de Carcaixent i ha investigat a un home de 35 anys per un delicte de furt. Els productes tenien un valor en el mercat de més de 2.000 euros.

La investigació es va iniciar el passat 25 d'octubre, quan la Guàrdia Civil de Carcaixent, en el marc del pla d'actuacions per a la prevenció de robatoris i furts de productes agrícoles, va realitzar un punt de verificació en aquest municipi.

En un moment determinat, els agents van donar l'alt reglamentari a un vehicle en detectar que tenia un excés de càrrega. Després d'això, van procedir a realitzar una inspecció i van trobar més 700 quilos d'alvocats, segons ha informat l'Institut Armat en un comunicat.

El conductor va manifestar als agents que mancava del document d'Acompanyament i Traçabilitat Agrícola i no va aconseguir justificar la legal procedència del producte.

La Guàrdia Civil de Carcaixent va intervenir els 700 quilograms d'alvocats, valorats en més de 2.000 euros, i ha investigat a un home de 35 anys de nacionalitat romanesa per un delicte de furt.

Posteriorment, l'equip Roca de la Guàrdia Civil de Sueca ha descobert que la varietat d'alvocats confiscada era part d'altres 8.000 quilograms sostrets tres dies abans a Benifaió. Igualment, els agents han depositat el producte en la Cooperativa de Benifaió.

Les diligències han passat a la disposició del Jutjat de Primera Instància i Instrucció Número 2 d'Alzira.

Arxivat a:

Destacats