Incendien diversos cotxes en el centre de Barcelona en una nova nit de greus altercats

Guardar

incendios_barcelona
incendios_barcelona

Els CDR han incendiat diversos cotxes aparcats al carrer Roger de Flor de Barcelona, a més de prendre una desena de fogueres, cremar i creuar contenidors i causar destrosses en la zona, en una tercera jornada de greus altercats en la capital catalana en les protestes per la sentència de l'1-O.

Els cotxes han cremat prop d'una gasolinera en la confluència de Roger de Flor amb Diputació, des d'on els Bombers de Barcelona han pogut agafar aigua d'una mànega per a sufocar les flames.

Els manifestants protagonitzen altercats en la zona, on han tirat al sòl motocicletes i jardineres; han creuat contenidors al carrer, i s'han produït carreres per a fugir dels agents antidisturbis.

La concentració dels CDR ha convocat en la zona de Gran Via amb el carrer Marina unes 22.000 persones, i uns grups més reduïts s'han dirigit cap a la Conselleria d'Interior, en el passeig de Sant Joan, i han tractat de superar el cordó de seguretat movent les tanques i han tirat pedres i petards.

Els Mossos han eixit del cordó i han carregat amb les porres contra els manifestants per a dispersar-los i han usat les llançadores de foam, a més que també s'han llançat salves.

En el seu compte de Twitter, els Mossos han explicat que els grups estan fent barricades en diferents carrers de Barcelona i demanen a la ciutadania que no s'acoste a la zona.

Destacats