S'incendia un cotxe en l'avinguda dels Tarongers i obliga a tallar el tràfic "per perill d'explosió"

L'incident s'ha produït al voltant de les 8.00 del matí i no han hagut ferits

Guardar

Cotxe calcinat en l'incendi a l'avinguda dels Tarongers. Font: Policia Local de València
Cotxe calcinat en l'incendi a l'avinguda dels Tarongers. Font: Policia Local de València

Un cotxe s'ha incendiat en plena avinguda dels Tarongers de València al voltant de les 8:00 d'aquest matí. La Policia Local de València i una dotació de bombers han acudit ràpidament al lloc i han sufocat les flames en l'acte. El succés ha obligat al tall del trànsit de l'avinguda en sentit a la Malva-rosa durant més d'una hora "per perill d'explosió", segons han informat fonts de Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana i de la policia municipal.

El sinistre s'ha produït a l'altura de la parada de Tarongers-Ernest Lluch davant de la Facultat d'Economia de la Universitat de València i de la Universitat Politècnica. Aquest fet ha produït retards en les línies que circulen per aquesta estació, la Línia 4 (Mas del Rosari-Doctor Lluch) i la Línia 6 (Tossal del Rei-Marítim).

La part davantera del vehicle, un Mercedes-Benz de color granat, així com el seu interior i gran part de la carrosseria han quedat totalment calcinats tal com ha mostrat la Policia Local de València en les fotos que ha penjat en les seues xarxes socials.

Sense part de ferits i el restabliment del trànsit

Fins al moment, cap font ha comunicat que s'hagueren de lamentar danys personals ni ferits. Tot apunta a una possible avaria en el motor del cotxe perquè es trobava a la meitat de la calçada mentre era devorat per les flames. Sobre una mica més de les 9:00 hores s'ha restablit la circulació cap a la platja de la Malva-rosa.

Durant el succés també s'han desviat les línies 93 i 98 d'EMT que circulen amb retards encara que menys acusats que els de les línies de tramvia 4, 6 i 8. El compte oficial de Metrovalencia acaba d'anunciar la normalització del pas de tramvies per les línies afectades per l'incendi.

Arxivat a:

Destacats