L'incendi de la Vall d'Ebo continua actiu en tots els fronts però avança més lent per la humitat

Guardar

 Incendi de la Vall d'Ebo
Incendi de la Vall d'Ebo

L'incendi forestal de la Vall d'Ebo (Alacant) continua aquest dimecres sense canvis significatius i actiu en tots els fronts, encara que avança de forma més lenta a causa de l'augment de la humitat.

Davant la predicció meteorològica, s'espera una evolució més favorable al llarg del matí d'aquest foc que es va declarar dissabte passat, informa el 1·1·2 de la Generalitat.

L'última estimació de la superfície calcinada, realitzada a les dos de la matinada, és d'11.500 hectàrees aproximadament. No hi ha hagut desallotjaments ni afecció a habitatges durant la nit.

A primera hora d'aquest dimecres continuaven en la zona unes 30 dotacions del Consorci Provincial de Bombers d'Alacant, 13 unitats de bombers forestals de la Generalitat i quatre brigades del Consorci Provincial de Bombers de València.

Des de les set del matí estava prevista la incorporació a les tasques d'extinció a la Vall d'Ebo de deu mitjans aeris de la Generalitat, cinc del Govern, un helicòpter de la Unitat Militar d'Emergències (UME) i altres efectius de Múrcia i Castella-la Manxa.

Arxivat a:

Destacats