Un incendi a Quart de Poblet deixa tres persones ferides

Les víctimes de l'incendi han estat ateses per inhalació de fum

Guardar

Els bombers treballen en l'incendi d'un edifici de Quart de Poblet
Els bombers treballen en l'incendi d'un edifici de Quart de Poblet

Matinada complicada en la localitat valenciana de Quart de Poblet. I és que aquest municipi ha estat escenari aquesta passada nit d'un incendi que ha obligat a atendre tres persones. Concretament, el foc ha afectat un habitatge de quatre altures, afectant el bloc d'edifici i obligant a l'atenció dels seus inquilins i inquilines.

Tal com ha informat el Centre de Coordinació d'Emergències, el foc s'ha iniciat al voltant de les 5.16 hores de la matinada, quedant extingit després de dues hores de treball del cos provincial de Bombers.

El succés ha tingut lloc al carrer dels Agermanats i, fins ací, han acudit quatre dotacions de bombers de Paterna, Torrent, Catarroja, sergent de Paterna i oficial de guàrdia.

El foc s'hi havia declarat a un dormitori, però els ocupants de l'habitatge havien aconseguit eixir del pis sense danys.

D'altra banda, en inundar-se tota l'escala de l'edifici de fum, alguns residents de la planta superior a l'afectada han quedat atrapats a les seues cases, però han sigut evacuades a una terrassa del terrat sense lesions.

Fins al lloc s'han mobilitzat tres dotacions de bombers i una unitat de Suport Vital Bàsic (SVB), que ha atés tres persones per inhalació de fum.

Durant les tasques d'extinció els bombers han localitzat dos gats sense vida.

Actualment, les autoritats investiguen les causes per les quals ha tingut lloc aquest incendi.

Destacats