Un incendi a Gandia deixa una xiqueta morta i nou persones ferides

Les persones ferides en l'incendi han sigut traslladades a l'Hospital Sant Francesc de Borja de Gandia

Guardar

Bombers intervenen en un incendi a Gandia
Bombers intervenen en un incendi a Gandia

Un incendi produït en un habitatge de la localitat de Gandia ha deixat a una xiqueta de cinc anys morta i a nou persones ferides, de les quals quatre són menors.

Així ho ha explicat el Consorci Provincial de Bombers de València, que ha informat que els fets s'han produït en la nit d'aquest divendres al dissabte, al voltant de les 00.30 hores en un habitatge situat al carrer Pintor Joan de Joanes del municipi valencià.

El gran fum que ha provocat l'incendi va alertar el veïnat i fins allí han hagut de desplaçar-se dues unitats del SAMU i dues unitats de suport vital bàsic (SVB). En arribar, l'equip de bombers ha procedit a extingir l'incendi, que ha afectat especialment un dormitori.

L'equip sanitari ha hagut d'atendre una dona de 41 anys per atac d'ansietat, una dona de 23 anys i un menor de 22 mesos per cremades, així com a un home de 24 anys i un xiquet de 8 per inhalació de fum.

Lamentablement, el SAMU ha certificat la defunció d'una xiqueta menor, de 5 anys, a conseqüència de l'incendi, tal com ha informat el consorci en un comunicat.

Així mateix, també han atés diverses persones que presentaven diversos traumatismes: una dona de 40 anys, un home de 47, una xiqueta de 3 anys i un bebé. Totes les persones ferides han sigut traslladades a l'Hospital Sant Francesc de Borja de Gandia.

També s'han mobilitzat efectius del Consorci de Bombers de València, concretament tres dotacions de bombers de Gandia i Oliva, sergent de Gandia i oficial del Consorci, segons han informat per la seua part des del cos provincial.

Destacats