Incendi en una empresa dedicada al plàstic d'Alcàsser

S'han mobilitzat quatre dotacions de bombers

Guardar

Incendi en una fàbrica de plàstic d'Alcàsser
Incendi en una fàbrica de plàstic d'Alcàsser

Efectius de bombers treballen aquest diumenge en l'extinció d'un incendi que afecta una empresa dedicada al plàstic situada en el polígon industrial el Pla d'Alcàsser, segons ha informat el Consorci Provincial de Bombers de València.

L'avís del foc, que afecta la nau industrial de l'empresa, s'ha rebut a les 12.03 hores. L'incendi ha provocat una densa columna de fum, visible a quilòmetres de distància i fins i tot des de la ciutat de València.

Fins al lloc s'han mobilitzat set dotacions de bombers dels parcs de Torrent, Catarroja, Silla, Paterna, Alzira i Sagunt i tres unitats de comandament, entre ells un oficial del Consorci. A més, s'ha sol·licitat la col·laboració dels bombers de l'Ajuntament de València, que han desplaçat dues dotacions i comandament.

El foc ha afectat un pati exterior ple de bales de plàstic. Per això, l'objectiu dels bombers ha sigut controlar l'incendi i frenar la seua propagació cap a l'interior de dues naus de la mateixa empresa.

Finalment, s'ha aconseguit tallar l'avanç. Part de les parets de les naus s'han vist parcialment afectades, però el foc no ha arribat a cremar el material emmagatzemat a l'interior.

Els bombers han donat per estabilitzat l'incendi a les 15.15 hores i les previsions apunten al fet que almenys es continuarà treballant tota la vesprada, amb noves dotacions de bombers que rellevaran a les desplaçades durant el matí.

Arxivat a:

Destacats