S'incendia la cuina d'un cèntric restaurant de València

Els bombers sufoquen un incendi declarat en la cuina d'un restaurant del carrer Almirante Cadarso de la ciutat de València

Guardar

Bombers sufoquen un incendi en un restaurant del carrer Almirante Cadarso de València
Bombers sufoquen un incendi en un restaurant del carrer Almirante Cadarso de València

Efectius del cos municipal de Bombers de l'Ajuntament de València han intervingut en el migdia d'este dissabte per a controlar un incendi que s'ha deslligat en un restaurant situat en ple centre de la capital del Túria.

Concretament, el foc ha tingut lloc en un local situat al carrer Almirante Cadarso. Segons relats de testimonis presencials i fonts municipals, el succés ha ocorregut al voltant de les 13.30 hores, quan el foc s'ha iniciat en la cuina de l'establiment, generant una densa columna de fum que ha sigut visible des de diversos punts de la ciutat.

Davant l'emergència, múltiples dotacions de Bombers s'han mobilitzat ràpidament al lloc, acompanyades per patrulles de la Policia Local. En arribar al lloc de l'incident, els agents policials han establit un perímetre de seguretat que ha abastat el carrer Almirante Cadarso, entre els carrers de Conde Altea i Borriana, amb la finalitat de garantir la seguretat dels transeünts i facilitar la labor dels bombers.

En paral·lel, com a mesura preventiva, una ambulància de Suport Vital Bàsic (SVB) també s'ha desplaçat fins a la zona per a brindar atenció mèdica en cas de ser necessària.

Encara que l'origen de l'incendi semblava estar localitzat en la cuina del restaurant, els bombers han treballat per a contindre les flames i evitar que es propagaren a altres parts del local o d'edificacions confrontants. Gràcies a la seua ràpida intervenció, l'incendi ha sigut controlat i sufocat en poc temps, evitant danys majors i possibles riscos per als residents i negocis pròxims.

De moment, no s'han reportat ferits ni víctimes com a resultat de l'incident. No obstant això, les autoritats municipals han iniciat una investigació per a determinar les causes exactes de l'incendi i avaluar els possibles danys materials ocasionats al restaurant i al seu entorn.

La ràpida resposta i coordinació entre els cossos d'emergència han permés contindre la situació de manera eficaç, destacant la importància de la preparació i la col·laboració en moments de crisis per a protegir la seguretat i el benestar de la comunitat.

Destacats