Incendi a Canet d'en Berenguer: Onze persones ferides, inclosa una menor de tres anys

L'incident va ocórrer al voltant de les 2.20 hores de la matinada d'aquest divendres en un edifici de l'Avinguda Blasco Ibáñez

Guardar

Incendi a una casa de Canet d'en Berenguer
Incendi a una casa de Canet d'en Berenguer

Onze persones, entre elles una xiqueta de tres anys, van resultar ferides per inhalació de fum en un incendi que es va deslligar anit en un edifici d'habitatges a Canet d'en Berenguer, a la comarca del Camp de Morvedre. L'incident va ocórrer al voltant de les 2.20 hores de la matinada d'aquest divendres en un edifici de l'avinguda Blasco Ibáñez.

El foc es va originar en un habitatge de la sisena planta de l'edifici, que va quedar completament destruïda. En l'habitatge residien dos adults i la xiqueta de tres anys. La ràpida intervenció dels bombers va ser crucial per a controlar la situació.

Evacuació a l'hospital

Dues unitats del Servei d'Atenció Mèdic d'Urgències (SAMU) i altres dos de Suport Vital Bàsic (SVB) es van desplaçar al lloc per a atendre les persones afectades per la inhalació de fum. En total, sis persones van ser traslladades a l'Hospital de Sagunt, mentre que altres cinc van rebre atenció mèdica en el lloc i van ser donades d'alta.

Les persones evacuades a l'hospital inclouen una xiqueta de tres anys, dues dones de 63 i 65 anys, i tres homes de 30, 49 i 67 anys. Les cinc persones que no van requerir trasllat a un centre sanitari són dues dones residents en l'edifici afectat, dos policies locals i un guàrdia civil.

Intervenció dels bombers

En l'operatiu per a extingir el foc van participar quatre dotacions dels parcs de Sagunt i Burjassot, així com tres unitats de comando, incloent-hi el sergent, el cap de sector i l'oficial de guàrdia. La ràpida actuació dels serveis d'emergència va evitar un major abast de la tragèdia.

Les autoritats continuen investigant les causes de l'incendi a Canet d'en Berenguer mentre avaluen l'estat dels residents afectats i treballen en la recuperació de la zona afectada pel foc.

Destacats