Un incendi calcina una nau de palets a Oliva

El foc s'ha iniciat sobre les 06.15 hores en una nau de la zona

Guardar

Efectius del Consorci Provincial de Bombers de València en un incendi. Imatge d'arxiu
Efectius del Consorci Provincial de Bombers de València en un incendi. Imatge d'arxiu

El Consorci Provincial de Bombers de València ha informat primera hora del matí de hui de l'origen d'un incendi en una nau de palets d'Oliva. Tal com detallen les mateixes fonts, les flames es desplacen ràpidament amb una elevada càrrega tèrmica i els bombers treballen a aquestes hores per a contindre l'incendi i extingir-lo.

Concretament, el foc s'ha iniciat al voltant de les 06.15 hores d'aquest dimecres en una nau situada en el Polígon Jovades (Oliva). Una vegada s'ha tingut constància dels fets, fins a la zona s'han desplaçat sis dotacions de bombers, el sergent i l'oficial del Consorci, els qui treballen des de l'exterior de la nau.

Les primeres labors dels efectius en el lloc de l'incendi s'han centrat en l'avanç de les flames cap a naus pròximes, una d'elles de productes químics, que encara que ha patit algun mal en alguna paret més pròxima a l'incendi, no s'ha vist afectada en el seu interior.

D'aquesta manera, a les 9.30 hores l'incendi es mantenia a l'interior de la nau de palets i els efectius continuen treballant per a extingir-lo. Els bombers no detallen si alguna persona ha pogut resultar ferida a causa de la propagació de les flames.

Amb aquest nou incendi, la província de València torna a ser protagonista en aquest aspecte, ja que en la jornada d'ahir van tindre lloc fins a tres incendis més: dos d'ells en habitatges amb diverses persones ateses per inhalació de fum a Camporrobles i Sagunt, mentre que l'altre incident més significatiu es va produir en l'incendi d'una nau industrial en la localitat de Catarroja.

Des del Consorci Provincial de Bombers continuen insistint en la precaució com l'eina més efectiva per a disminuir la probabilitat d'originar un incendi, ja siga a l'interior de l'habitatge o nau, o bé en l'exterior.

Destacats