Un incendi a Alboraia mobilitza a diverses dotacions de bombers

El foc s'ha originat en un pis del carrer Pintor Peris Aragó de la localitat

Guardar

Imatge d'arxiu d'un camió del Consorci Provincial de Bombers de València
Imatge d'arxiu d'un camió del Consorci Provincial de Bombers de València

Un incendi en la localitat valenciana d'Alboraia ha mobilitzat a diverses dotacions de bombers, segons ha informat el Consorci Provincial de Bombers de València, i ha provocat que tres persones hagen hagut de ser ateses per inhalació de fum, una d'elles un agent de Policia Local que col·laborava en les tasques d'extinció.

El foc ha començat a les 15.27 hores d'aquest dissabte, 30 de setembre, en un pis que es troba al carrer Pintor Peris Aragó d'Alboraia. Els veïns i veïnes de l'edifici afectat han sigut desallotjats.

Després de rebre l'avís, fins allí s'han desplaçat dotacions del parc de bombers de Paterna i Burjassot, sergent de Paterna, i una altra dotació d'efectius del parc de Montcada, que tracten d'extingir les flames.

També han intervingut agents de la Policia Local d'Alboraia, que han hagut de desallotjar porta a porta a tots els veïns de l'edifici. Els serveis mèdics han atés dues persones i a un dels agents de Policia Local que col·laborava en les tasques d'extinció, tots ells per inhalació de fum.

El foc s'ha donat per extingit al voltant de les 16.20 hores, moment a partir del qual els bombers han romàs en l'habitatge per a acabar de ventilar les estades.

Pots seguir l'evolució dels fets a València Extra a través de les seues xarxes socials i web, així com d'altres successos produïts a la ciutat de València i els municipis de tota la província.

Destacats