Un incendi afecta una empresa de fusta de Quart de Poblet

L'evolució de l'incendi és positiva i es treballa per a acabar d'extingir el foc

Guardar

Incendi en una empresa de fusta de Quart de Poblet
Incendi en una empresa de fusta de Quart de Poblet

Un incendi afecta una fàbrica de fusta de Quart de Poblet des d'aquesta matinada. El Consorci de Bombers de València treballa des de primera hora de la nit a tractar de sufocar el foc que devora una empresa dedicada a la fusta, situada a l'encreuament entre C/ de la Pinadeta i C/ Xúquer-Túria.

Concretament, aquest incendi industrial es va declarar a les 01.51 hores de la matinada, moment en el qual es va mobilitzar, per part del Consorci Provincial de Bombers, a un ampli dispositiu d'extinció. Un dispositiu format per set dotacions de bombers dels parcs de Paterna, Torrent, Catarroja, l'Eliana, Moncada, Burjassot i Chiva, dues Bombes Nodrisses Pesades de Paterna i Torrent, autoescala, sergent de Paterna, cap de sector i oficial de guàrdia del Consorci.

A l'arribada dels bombers, l'incendi ja es trobava totalment desenvolupat afectant bona part de les instal·lacions i amenaçant les naus veïnes. Per això, tal com ha detallat el Consorci en un comunicat, els bombers han hagut de treballar a l'inici des de l'exterior lloc que hi havia risc de col·lapse de la nau. Avançada la nit, els bombers han atacat el foc des de l'interior.

En el cas de les naus veïnes, els bombers han frenat la progressió encara que finalment sí que s'ha vist afectat un vehicle situat en un recinte confrontant.

Ja al matí, les dotacions del Consorci Provincial de Bombers continuen treballant amb els corresponents relleus per a intentar solucionar aquest succés. En aquests moments l'evolució és positiva i el foc està controlat. Es treballa en acabar de refrescar alguns punts calents. 

Destacats